Oudsbergen : Marie Verhulst roddelt mee op NRJ - Het Belang van Limburg : Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks bert en giel meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote karlijn libbrecht.

Vanaf 1 oktober worden de coronamaatregelen versoepeld en hoef je geen mondmasker meer te dragen. Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks bert en giel meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote karlijn libbrecht. Blijf wel veilig afstand houden waar nodig en ontsmet je handen bij het binnenkomen. Om cadeau te geven, voor een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf verwennen! Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de bosbeekvallei te oudsbergen (opglabbeek).

Blijf wel veilig afstand houden waar nodig en ontsmet je handen bij het binnenkomen. Marie Verhulst roddelt mee op NRJ - Het Belang van Limburg
Marie Verhulst roddelt mee op NRJ - Het Belang van Limburg from static.hbvl.be
Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks bert en giel meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote karlijn libbrecht. Vanaf 1 oktober worden de coronamaatregelen versoepeld en hoef je geen mondmasker meer te dragen. Blijf wel veilig afstand houden waar nodig en ontsmet je handen bij het binnenkomen. Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de bosbeekvallei te oudsbergen (opglabbeek). Om cadeau te geven, voor een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf verwennen!

Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks bert en giel meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote karlijn libbrecht.

Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de bosbeekvallei te oudsbergen (opglabbeek). Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks bert en giel meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote karlijn libbrecht. Om cadeau te geven, voor een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf verwennen! Vanaf 1 oktober worden de coronamaatregelen versoepeld en hoef je geen mondmasker meer te dragen. Blijf wel veilig afstand houden waar nodig en ontsmet je handen bij het binnenkomen.

Vanaf 1 oktober worden de coronamaatregelen versoepeld en hoef je geen mondmasker meer te dragen. Om cadeau te geven, voor een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf verwennen! Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks bert en giel meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote karlijn libbrecht. Blijf wel veilig afstand houden waar nodig en ontsmet je handen bij het binnenkomen. Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de bosbeekvallei te oudsbergen (opglabbeek).

Vanaf 1 oktober worden de coronamaatregelen versoepeld en hoef je geen mondmasker meer te dragen. Wie won de dvd? - Internetgazet
Wie won de dvd? - Internetgazet from www.internetgazet.be
Vanaf 1 oktober worden de coronamaatregelen versoepeld en hoef je geen mondmasker meer te dragen. Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de bosbeekvallei te oudsbergen (opglabbeek). Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks bert en giel meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote karlijn libbrecht. Blijf wel veilig afstand houden waar nodig en ontsmet je handen bij het binnenkomen. Om cadeau te geven, voor een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf verwennen!

Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks bert en giel meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote karlijn libbrecht.

Om cadeau te geven, voor een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf verwennen! Blijf wel veilig afstand houden waar nodig en ontsmet je handen bij het binnenkomen. Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de bosbeekvallei te oudsbergen (opglabbeek). Vanaf 1 oktober worden de coronamaatregelen versoepeld en hoef je geen mondmasker meer te dragen. Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks bert en giel meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote karlijn libbrecht.

Om cadeau te geven, voor een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf verwennen! Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de bosbeekvallei te oudsbergen (opglabbeek). Vanaf 1 oktober worden de coronamaatregelen versoepeld en hoef je geen mondmasker meer te dragen. Blijf wel veilig afstand houden waar nodig en ontsmet je handen bij het binnenkomen. Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks bert en giel meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote karlijn libbrecht.

Vanaf 1 oktober worden de coronamaatregelen versoepeld en hoef je geen mondmasker meer te dragen. Lommel - De Adelberg van weleer - Internetgazet
Lommel - De Adelberg van weleer - Internetgazet from internetgazet.be
Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de bosbeekvallei te oudsbergen (opglabbeek). Vanaf 1 oktober worden de coronamaatregelen versoepeld en hoef je geen mondmasker meer te dragen. Blijf wel veilig afstand houden waar nodig en ontsmet je handen bij het binnenkomen. Om cadeau te geven, voor een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf verwennen! Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks bert en giel meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote karlijn libbrecht.

Blijf wel veilig afstand houden waar nodig en ontsmet je handen bij het binnenkomen.

Vanaf 1 oktober worden de coronamaatregelen versoepeld en hoef je geen mondmasker meer te dragen. Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks bert en giel meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote karlijn libbrecht. Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de bosbeekvallei te oudsbergen (opglabbeek). Om cadeau te geven, voor een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf verwennen! Blijf wel veilig afstand houden waar nodig en ontsmet je handen bij het binnenkomen.

Oudsbergen : Marie Verhulst roddelt mee op NRJ - Het Belang van Limburg : Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks bert en giel meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote karlijn libbrecht.. Om cadeau te geven, voor een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf verwennen! Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks bert en giel meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote karlijn libbrecht. Blijf wel veilig afstand houden waar nodig en ontsmet je handen bij het binnenkomen. Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de bosbeekvallei te oudsbergen (opglabbeek). Vanaf 1 oktober worden de coronamaatregelen versoepeld en hoef je geen mondmasker meer te dragen.